Hoe maak je je eigen Diamond Beading Kit en maakt een mooie kralen ketting

By | March 29, 2021

Diamantschilderijen zijn slechts een van de vele soorten fotolijsten die te vinden is bij een lokale kunst en diamantwinkel. Veel mensen kopen diamantkunst voor diamantfotoframes of om te gebruiken als onderdeel van een fotolijstset, terwijl anderen het willen gebruiken om hun huis te versieren. Dit type decoratie is niet zo moeilijk als sommigen geloof. Eenvoudige ronde kralen en katoenen achtergrond kunnen worden gebruikt om een mooi beeld te maken. U kunt ook diamanten in verschillende vormen aanschaffen, zoals een langwerpig ovaal, een rond vierkant, een hart, of zelfs een prinses gesneden.

Om diamond painting te kopen of om ronde kralen en katoenachtergronden te kopen, moet je eerst je canvasgrootte bepalen. Hoe groot wil je dat je foto is? Canvas-maten variƫren van ongeveer twee meter tot meer dan tien yards. De grotere canvasmaten kosten meer, maar het is de moeite waard voor de kwaliteit van het werk dat u krijgt. Zorg ervoor dat u de juiste afmetingen hebt voordat u begint.

Vervolgens moet u een beeldformaat in pixels kiezen. Als u met een computer werkt, past u de instellingen eenvoudig aan zodat uw computer de afmetingen die u hebt verstrekt, kan lezen. Meestal, wanneer u een specifiek nummer invoert, zal deze uw foto automatisch naar die maat schalen. Dus, als u weet dat uw canvas-formaat in pixels en uw diamantschildering slechts een kwart van een mijl met een kwart mijl is, kunt u gemakkelijk zien welke maat u moet kiezen door het canvasformaat op uw computer op en neer te gaan.

Nu moet je de boor kiezen die je gebruikt om je gaten in het plakkende gebied te boren. Als u een draadloze boor gebruikt, wilt u een boor kiezen met een zwaarder gewicht. Voor een boorboor heb je een koord nodig met tweemaal het koppel erop. Het is gemakkelijk om overboord te gaan bij het selecteren van een volledige boor, maar onthoud, een volledige boringboor zal een groter gat maken.

Nadat u het juiste gewicht en de grootte van de boor hebt geselecteerd, is het tijd om uw kleur van kralen uit te halen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar bij de meeste ambachtelijke winkels of zelfs online. Als u met een natuurlijke uitstraling gaat, overweeg dan om een groene, bruine, bruine of zwarte gekleurde kraal te kopen. Als je voor een felle metalen afwerking gaat, probeer dan een hete roze, felrode, of hete gele gekleurde kraal te kopen. Wees niet bang om de kralen in verschillende kleuren te experimenteren en te kopen totdat je de perfecte voor je project vindt.

Nu is het tijd om uw beeldgrootte en vorm van kralen te monteren. Het wordt aanbevolen dat u een soort van grote rubberen of plastic ring gebruikt om de vormen op hun plaats te houden. Je wilt ook een sterke maar flexibele sieradendraad om je te helpen de vormen op hun plaats te houden. Zodra alle kralen zijn samengesteld, wil je ze voorzichtig met de ring en ketting drukken en de hele assemblage op zijn plaats bevestigen met een sterke lijm. Voordat u uw bead-montage finaliseert, wilt u een duidelijke nagellak of spuitverf gebruiken om het eindproduct te verbeteren. Werk af door wat mooi lint toe te voegen om het hele ding samen te binden en je hebt een mooie handgemaakte kralen ketting!

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/