Tips voor het kopen van het beste Bullet Journal

By | February 25, 2021

Weet u niet zeker wat een bullet journal is of hoe het zelfs voor u mogelijk is? Reserveer gewoon een paar minuten van uw tijd om te beschrijven wat u wilt bereiken in uw bullet journal om alles te onthullen wat u moet beginnen:

Wat is bullet journaling? Hoe je bullet journal effectief en bewuster en proactiever wordt. In dit artikel zullen we al uw vragen beantwoorden en de voordelen van journaling onthullen.

Toen ik voor het eerst hoorde over bullet journals, deed de gedachte eraan denken aan to-do-lijsten, met de sublijst voor elk item onder een categorie. Het zijn echter niet alleen lijsten die u in uw dagboek maakt. Bullet journals verschillen in feite helemaal niet van uw conventionele kladblok en notitieboek, behalve dat u papier gebruikt in plaats van een balpen. Het concept van het beste bullet-dagboek is niet zo heel anders dan het schrijven in een notitieblok, behalve dat je papier gebruikt in plaats van een balpen, en met kleurstiften in plaats van eenvoudige potloden en markeerstiften, om je notitieblokken en dagboeken te maken.

U kunt veel verschillende soorten materiaal vinden om uw bullet journals van te maken.

Een populaire optie is een eenvoudig gelijnd notitieboekje of zelfs een indexkaart. Dit soort materialen is een geweldige manier om uw gedachten en idee├źn te ordenen, zodat u ze gemakkelijk kunt vinden wanneer u ze nodig heeft. Een ander veelgebruikt materiaal dat wordt gebruikt voor bullet-journals is een doorzichtige vinyl paginabeschermer of wordt ook wel een map genoemd, waardoor de pagina’s mooi en georganiseerd blijven. Als u veel losse pagina’s heeft, kunt u ook overwegen om een map aan te schaffen die speciaal is ontworpen voor bullet journals. Ten slotte maken sommige mensen graag hun eigen notitieblokken of pagina’s met behulp van een computer, maar u moet deze dingen op een voor u logische en voor anderen logische manier ordenen.

Sommige mensen geven er eigenlijk de voorkeur aan om dingen in een notitieboekje op te schrijven, zodat ze het kunnen doorzoeken wanneer dat nodig is. Veel mensen vinden echter dat het bijhouden van een dagboek op een computer voor hen veel beter is dan het bij de hand houden van een notitieboekje. Het komt zelfs zelden voor dat u iemand tegenkomt die op dezelfde dag een notebook en een computer gebruikt. Mensen nemen hun computer meestal mee als ze de stad uit voor zaken, terwijl de meeste mensen thuis een notitieboekje achterlaten voor hun aantekeningen. Dit betekent dat het de meest praktische optie is om de beste bullet-journals op uw computer te bewaren, zodat u ze op elk gewenst moment kunt bekijken.

Het kopen van een notebook met alles wat u nodig heeft, is erg belangrijk, vooral als dit de eerste keer is dat u er een gebruikt.

Veel mensen vinden dat het gemakkelijker is om in een notitieboekje te schrijven dat gemakkelijk mee te nemen is. Je moet ook zoeken naar een notitieboekje dat is uitgerust met alles wat je nieuwe bullet journal nodig heeft. Typisch wordt een notebook als deze geleverd met verdelers, penhouders, paperclips en zelfs geperforeerde pagina’s. Al deze items kunnen uw leven gemakkelijker en handiger maken.

Om uw dagboek overzichtelijk en netjes te houden, moet u ervoor zorgen dat u een bijpassende omslag koopt. U kunt kiezen uit omslagen met een plastic omslag die de pagina’s sluit, een effen omslag waarop u kunt schrijven en met elastische banden, of een gekleurde omslag waarmee u deze naar eigen wens kunt decoreren. Het type omslag dat u kiest, hangt grotendeels af van hoeveel u van plan bent uw dagboek te gebruiken. Als je het dagelijks gebruikt, heb je waarschijnlijk geen luxe uitrusting nodig, maar je kunt erover nadenken om iets mooiers aan te schaffen als je je dagboek meer voor de lol dan voor je werk gebruikt. Er zijn een aantal verschillende kleuren hoezen beschikbaar, die u zullen helpen beslissen welke het beste bij uw behoeften past.

Op deze website meer informatie hier Mylovelynotebook.nl