Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn nieuwe boerderij?

By | March 19, 2021

welke vloertegels moet ik kiezen

Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn nieuwe boerderij?

Dus je wilt weten welke vloertegels ik moet kiezen voor mijn nieuwe woonboerderij? Welnu, u moet zich eerst realiseren dat een boerderij niet hetzelfde is als elk ander gebouw en als zodanig zijn er een aantal verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste tegels voor uw huis. Je moet bijvoorbeeld bedenken voor welk kleurenschema je wilt gaan want witte of crèmekleurige tegels zouden misstaan tegen de hooischuur (rode tegel daarentegen). U moet ook rekening houden met uw budget, maar pas op dat u niet teveel aan tegels verspilt, want u zou er geen probleem mee hebben om ze te laten vervangen als ze niet duurzaam genoeg zijn.

Bedrijfsgebouwen zijn vaak vochtig; daarom moeten de tegels die u voor uw tegelvoegen kiest, het vocht kunnen weerstaan. Als u het geluk heeft uw boerderij in een droog klimaat te hebben, kunt u eenvoudig cementvoeg gebruiken, maar als u in een gebied woont met veel regen of veel vochtig weer, kunt u overwegen om epoxyvoeg te gebruiken. voor uw tegelreinigingsklus. Epoxyvoegen zijn goed in het vasthouden van vocht, wat een boerderij waarschijnlijk nodig heeft, maar ze zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Een andere overweging voor het schoonmaken van tegels in uw boerderij is het weer van de plaats. Als uw boerderij op een warme en zonnige plek staat, moet u waarschijnlijk gaan voor bruine tegels die de vloer wat schaduw zullen geven. Staat uw boerderij op een plek waar het ijskoud weer is, dan kunt u het beste crèmekleurige of gebroken witte tegels gebruiken, zodat ze niet te warm en plakkerig worden als het weer warmer wordt.

Klik op deze link: Retrotegels